ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Voi primi același produs pe care îl văd în poză?

Sigur. Ne străduim ca imaginile prezentate să reflecte cât mai îndeaproape produsul real însă, în procesul fotografierii produselor, pot rezulta diferențe de nuanțe. Totodată, culorile și intensitatea imaginilor pot fi influențate și de monitorul sau dispozitivul de pe care sunt vizualizate. Este posibil ca furnizorul să nu ofere o imagine a produsului in feed-ul furnizat. Încercăm să remediem această problemă cât mai repede posibil. Toate produsele, caracteristicile, conținutul, specificațiile și prețurile prezentate pe acest website pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă. 

Unde pot vedea comanda mea?

Poţi afla în ce stadiu se află comanda ta şi dacă a fost aprobată urmând paşii: Cont > Comenzi.

Cum pot returna un articol?

Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționare folosind opțiunea "Solicitare de retur" din meniul Cont > Comenzi. Recomandăm returnarea produselor în ambalajul original, cu etichete intacte, fără urme de uzură. În cazul în care acest lucru nu este posibil sau produsul prezintă deteriorări, altele decat cele cauzate de normala utilizarea a produsului, ne rezervăm dreptul de a reține o parte din suma ce trebuie returnată întrucât produsul nu mai poate fi vândut ca și produs nou.

Veți aproviziona articolele indicate ca „stoc epuizat?”

Articolele care nu se mai găsesc în stoc sunt repuse în vânzare cât mai repede posibil. În funcție de situație, se poate realiza o precomandă, dar numai în cazul în care furnizorul sau vânzătorul ne asigură că produsul respectiv o să fie readus pe stoc.​

Unde îmi pot expedia comanda?

Orice comandă efectuată pe website-ul nostru poate fi livrată prin serviciul de curierat rapid pe tot teritoriul României. Costul de transport este specificat în comandă, acesta fiind calculat automat, în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 500 RON. Dacă valoarea comenzii depășește 500 RON, costul transportului este gratuit. Acest tarif este valabil pentru teritoriul României. Nu se fac livrări în afară României.

FORMULAR DE CONTACT

  Contact

  ASISTENȚĂ 24/7

  Luni-Vineri 9-17

  (+40) 754-61-61-81

  office@bebeulmeu.ro

  URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA

  ÎNREGISTREAZĂ-TE LA NEWSLETTER